Title of a News Article

Türkiye şampiyonasına uğurlandılar

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 12- 22 Mayıs tarihleri arasındaki Türkiye Kickboks Şampiyonası’na katılacak olan Haliliye Belediye Spor Kulübü’nden 25 sporcuyu, Samsun’a uğurladı.

Samsun ilinde 12- 22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Kickboks Şampiyonası’na Haliliye Belediye Spor Kulübü’nden 25 sporcu katılıyor. Sporcular, yola çıkmadan önce Başkan Fevzi Demirkol ile görüştü. Başkan Demirkol’a şampiyonluklarla dönecekleri sözünü veren sporcular, katkılarından dolayı da Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Sporcuların moral ve motivasyonlarının yükselmesi ve derece almaları için nasihatlerde bulunan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “12- 22 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan Türkiye Kickboks Şampiyonası’na Haliliye Belediye Spor Kulübü, 25 sporcuyla bizleri temsil edecektir. Bu şampiyonada, bu müsabaka da tahmini olarak iki bin kadar sporcu katılacaktır. Haliliye Belediye Spor, Haliliye halkını ve belediyemizi temsilen en üstün başarılarla döneceklerine inancım tamdır. Sporcularımızın kendilerine öz güveni tamdır. Allah’ın izniyle iyi bir netice alarak Haliliye’mize, Urfa’mıza döneceklerdir. Ben şimdiden kendilerine başarılar diliyorum.” Başkan Demirkol’un açıklamasının ardından sporcular, beraberindeki antrenörleriyle birlikte yola çıktı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195