Title of a News Article

Turnuvanın açılışını Atilla yaptı

.

Turnuvanın açılışını Atilla yaptı
banner206
 Ceylanpınar Ak Parti Gençlik Kolları tarafından mahalleler arası futbol turnuvası düzenlendi. 32 takımın katıldığı turnuvanın açılış vuruşunu Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla yaptı.

Efor Spor tesislerinde başlayan turnuvada konuşan Başkan Atilla, katılan bütün takımlara başarılar dileyerek, "Ak Parti ilçe teşkilatına bağlı olan gençlik kolları başkanlığımız tarafından futbol turnuvası düzenleniyor. Futbol turnuvasına 32 mahallemiz katılıyor. Takımlarımız dostluk maçları yapacaklar. Birbirleriyle kaynaşacaklar. İnşallah kavgasız gürültüsüz dostane bir şekilde de tamamlayacaklar. Zaten futbol demek dostluk demektir. Futbolu farklı yerlere çekmeden oynamak gerekiyor. 32 takıma sesleniyorum. Önemli olan birlikte oynamaları bu turnuvaya katılmış olmalarıdır. Birlik beraberlik ruhunu pekiştirmelerini istiyoruz. Kim başarılı olursa olsun fark etmez onlar bizim gönlümüzde birincidirler. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin de sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek, "İnşallah her günümüz böyle mutlu olsun. Spor kaynaşmadır, spor birlik ve beraberlik demektir. 32 takımın katıldığı turnuvamızda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Turnuvanın amacı üyelerimizi bir araya getirmek, aralarında bir kaynaşma sağlamaktır. Katkısından dolayı belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Emek veren gençlik kolları başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Gençlik Kolları Başkanı Hadi Dakak ise, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bu büyük organizasyonda emeği geçen komite üyelerimize, komite başkanımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi her türlü desteği veren İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım. Rabbim bu güzel organizasyonu kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195