Title of a News Article

Üç Müdüre veda...

Üç Müdüre veda...
banner206

 Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, başka illere tayin olan kurum müdürlerine veda yemeğinde teşekkür etti.

Polisevi’nde gerçekleşen veda yemeğinde, DSİ Trabzon 22. Bölge Müdürlüğü’ne atanan Oğuz Kasap, Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Metin İlci ve başka bir göreve atanmak üzere tayini çıkan İl Defterdarı Ali Osman Karaköse birer konuşma yaparak, Şanlıurfa’da görev yaptıkları sürede kendilerine destek olan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Vali Tuna, tayini çıkan kurum müdürlerine Şanlıurfa’da görev yaptıkları sürede gösterdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Vali Tuna: “Yeni gittiğiniz yerlerde de inşallah bu millete güzel hizmetler yapmanız dileğimizdir. Ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmenizi temenni ediyorum. Yeni görevlerinizin hayırlı olmasını diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Yemeğin ardından plaket törenine geçildi. DSİ 15. Bölge Müdürü’ne plaketini Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi takdim ederek, Trabzon’daki yeni görevinde başarılar diledi. İl Defterdarı Ali Osman Karaköse’ye plaketini Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın verdi. Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Metin İlci ise plaketini Vali Güngör Azim Tuna’nın elinden aldı. Törenin ardından programa katılan Şanlıurfa protokolü birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195