Title of a News Article

Üç tır yardım geliyor

Üç tır yardım geliyor
banner206

 Suriyeli mültecilere yönelik başlatılan yardım kampanyasına Kağıthane Belediyesi, 3 TIR dolusu yardım malzemesiyle destek verdi. Daha önce yola çıkan 1 TIR’a, kışlık ihtiyaçların bulunduğu 2 TIR daha eklendi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Suriyeli mültecilere yönelik başlattığı “Üşüyorum Yardım Edin” kampanyasına Kağıthane Belediyesi de destek verdi. Daha önce bir TIR dolusu yardım malzemesini Şanlıurfa’ya gönderen belediye, bölgeye gönderilmek üzere içerisinde battaniye, ısıtıcı, temizlik malzemeleri ve kıyafetlerin bulunduğu 2 TIR daha hazırladı. Hazırlanan yardım malzemeleri hakkında bilgi veren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı yardım kampanyası ile Şanlıurfa’da kalan Suriyeli mültecilere ulaşmaya çalışıyoruz. İstanbul’daki belediyelerimiz, ilçe teşkilatlarımız bu çalışmayı sürdürdüler. Biz de Kağıthane Belediyesi olarak 3 TIR dolusu yardım malzemesi hazırladık. Bir TIR yola çıktı, diğer 2 TIR da yarın yola çıkacak. Battaniyeler, ısıtıcılar, temizlik malzemeleri ve kıyafetler var. Her biri tamamen yeni ve kullanılmamış. İnşallah Urfa’daki mülteci misafirlerimize yardımları olacak ve katkı sağlayacak bir çalışma içerisinde olacağız. Hayırseverlerimize ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na böyle bir yardımı yaptıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“BİR NEBZE DE OLSA KARŞILAMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av. Faruk Gökkuş ise, “Şanlıurfa’da yaşayan 500 bin Suriyeli kardeşimiz var. Dolayısıyla onlara katkı sağlamak amacıyla il başkanlığımızın organize ettiği ve belediyelerimizin katkı verdiği bir kampanya. İnşallah oradaki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamaya çalışacağız” diye konuştu.

Hazırlanan yardım TIR’ları AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın ve ilçe belediyelerinin toplu katılımıyla gerçekleştirilen törenle Şanlıurfa’daki mültecilere gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195