Title of a News Article

Ucuz borçlanma için son 2 gün kaldı!

Ucuz borçlanma için son 2 gün kaldı!
banner206

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. EYT'de yaş sınırı olmayacak.. Pirim gün sayısı ve sigortalılık süresini dolduran emekli olacak? Peki pirim gün sayısı eksik olanlar askerlik ve doğum borçlanması yapabilecek mi? EYT kapsamında emekli olanlara emekli aylıkları ne zaman başlanacak?... İşte uzmanlardan uyarılar...

EYT kapsamı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beklenen açıklamayı yaptı. EYT yaş sınırı ve EYT kapsamı netleşirken, EYT hesaplama konusunda araştırmalar hızlandı. 4A, 4B, 4C’li çalışan SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı çalışanları için süreç başlıyor. İşte EYT’de kapsam ve borçlanmaya ilişkin tüm merak edilenler...

ERDOĞAN RESMEN DUYURDU EYT'de yaş şartı olacak mı? sorusu nihayet yanıt buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2.2 milyon kişinin emekli olacağını ve EYT'de hiçbir yaş şartı uygulanmayacağını duyurdu. Ayrıca işveren içinse kıdem tazminatı yükünü hafifletecek KGF paketi desteği sağlanacağını bildirdi.

UCUZ BORÇLANMA İÇİN SON GÜNLER EYT’de son rakam 1,9 milyon kişi. Bu rakamın Ocak başında 2 milyonu geçmesi bekleniyor. Bakan Bilgin yaş şartı gelse dahi bu kişilerin yarısının 2023’te, kalan kısmının ise 2024’te emekli olabileceğini belirtti. 

Ancak tüm bunlara rağmen Sosyal Güvenlik Kurumlarında ise yoğunluk devam ediyor. Eksik primlerini tamamlamak isteyenlerin daha ucuz borçlanma yapabilmesi için vakit daralıyor. 

YENİ YILDA BORÇLANMALAR ŞU ŞEKİLDE OLACAK ASKERLİK BORÇLANMASI
GÜNLÜK: 69,02 TL ZAMLI: 107 TL 180 GÜNLÜK: 14,423 TL ZAMLI: 19,260 TL 450 GÜN: 31,059 TL ZAMLI: 48,150 TL
(F5HABER)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195