Title of a News Article

Uğur Işılak Urfa'da sahne alacak

.

Uğur Işılak Urfa'da sahne alacak
banner206
 Haliliye Belediyesi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında Uğur Işılak konseri ve Çanakkale yarışmaları ödül töreni düzenliyor. Program kapsamında Mehteran-ı Haliliye de ilk kez sahne alacak.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen 18 Mart etkinleri, 18 Mart 2017 Cumartesi günü saat 13.00’de GAP Arena Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak program, açılış konuşmalarıyla devam edecek.

Etkinlikler kapsamında kentin ilk ve tek mehter takımı olan Mehteran-ı Haliliye de ilk kez sahne alacak. Mehter programının ardından ise Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması derece alan öğrenciler ile Çanakkale yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri taktim edilecek. Programın son kısmında da, Uğur Işılak sahne alarak sevenleriyle buluşacak.

Çanakkale Resim Yarışması ve 15 Temmuz askeri kalkışma girişimiyle ilgili Milli İrade Fotoğraf Sergisi de program kapsamında sergilenecek.

Başkan Fevzi Demirkol da, yaptığı çağrıda tüm vatandaşları cumartesi günkü programa davet ettiklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195