Title of a News Article

Uğurlu'da geniş kapsamlı çalışma

   Uğurlu'da geniş kapsamlı çalışma
banner206

Mahalle sakinlerinin sorunlarını ilettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Uğurlu Mahallesi'nde kapsamlı çalışma başlattı.

Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar'ın koordinasyonunda bölgede Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yol yapım çalışmalarını, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Ekipleri de gübre temizleme ve ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Mahalle sakinlerinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e mahallerindeki sorunları anlatmasının hemen ardından bölgede altyapı, parke taş ve asfaltlama çalışmaları ile gübre temizleme ve ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Bölgede başlatılan kapsamlı çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür ederek “Yıllardır Mahallemizin sorunları vardı, sağ olsunlar sorunlarımızı Sayın Celalettin Güvenç’e illettik ve hemen çalışma başlatarak burayı temizletti" şeklinde konuştular.

Öte yandan Eyyübiye İlçesi'ne bağlı Uğurlu Mahallesinde hummalı çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, mahallenin sorunlarını kısa sürede çözeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195