Title of a News Article

Uğurlular bunu hep yapıyorlar. ..

.

Uğurlular bunu hep yapıyorlar. ..
banner206
 


Şanlıurfa Otomobilin Çarptığı Ayşe'nin Yakınları Yolu Kapatıp Eylem Yaptı

Şanlıurfa'da okuldan çıktığı sırada sürücüsünün adı ve plakası henüz belirlenemeyen otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Ayşe Çelik'in 300 kadar yakını, kazanın meydana geldiği yolu lastik yakıp çift taraflı ulaşıma kapattı.

Şanlıurfa'da okuldan çıktığı sırada sürücüsünün adı ve plakası henüz belirlenemeyen otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Ayşe Çelik'in 300 kadar yakını, kazanın meydana geldiği yolu lastik yakıp çift taraflı ulaşıma kapattı. Kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanmasını isteyen kalabalık, jandarmalar tarafından ikna edildi ve 2 saatin sonunda eyleme son verdi. 

Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale karayolundaki Uğurlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Uğurlu İlköğretim Okulu'ndan evine gitmek için dışarı çıkan Ayşe Çelik'e, Şanlıurfa yönüne giden sürücüsü ve plakası bilinmeyen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Çelik, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisi ve hayati tehlikesi süren Ayşe Çelik'in yaklaşık 300 kadar yakını, kazanın meydana geldiği karayolunu lastik yakarak çift taraflı ulaşıma kapattı. Kaldırım taşlarını yerinden söküp yola atan kalabalık, kayıp sürücünün yakalanmasını istedi. Karayolunda uzun araç kuyruğu oluşurken, olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda jandarma sevk edildi. Jandarmaların konuştuğu öfkeli kalabalık, yaklaşık 2 saat sürdürdükleri eyleme son verip evlerine döndü. Jandarmaların TOMA'larla su sıkıp söndürdüğü yangının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. 

Güvenlik güçleri, Ayşe Çelik'e çarpıp kaçan sürücünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 01:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195