Title of a News Article

Umutlu bekleyiş yerini gözyaşlarına bıraktı

.

Umutlu bekleyiş yerini gözyaşlarına bıraktı
banner206

Şanlıurfa’da, yıkım çalışmaları devam eden beş katlı binada göçük altında kalan işçinin cesedine, 6 buçuk saat sonunda ulaşılabildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Bahçelievler mahallesinde yıkımı yapılan 5 katlı bir binada işçiler çalıştığı sırada göçük meydana geldi. Arkadaşları kaçıp kurtulurken göçüğün altında kalan Mehmet Almas’a (26) ulaşmak için Diyarbakır ve Adıyaman’dan AFAD ekipleri çağrıldı. Çevre illerden gelen ekiple birlikte kurtarma çalışmasına katılan kişi sayısı 60’ı geçti. Zamanla yarışan ekip, göçüğün altında kalan işçiyi canlı çıkartmaya çalıştı fakat 6 buçuk saatlik bir çalışmanın ardından işçinin cansız bedenine ulaşıldı. Önce beton yığınları altındaki işçinin ayaklarına ulaşan ekip, beton parçalarını kaldırdıktan sonra cesedi çıkarttı. Ayağındaki ayakkabıları düşen işçinin yırtık çorapları dikkat çekti.

Kurtarma operasyonunu izleyen yakınlarının umutlu bekleyişi cesedin çıkartılmasıyla birlikte yerini gözyaşlarına bıraktı. Almas’ın bir yıldır evlendiği ve geçimini inşaatlarda çalışarak sağladığı belirtildi.

AFAD ve itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışması sonrası çıkartılan ceset, yapılan incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195