Title of a News Article

Urfa Adliyesinden örnek davranış...

Urfa Adliyesinden örnek davranış...
banner206

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Şanlıurfa Adliyesi’nde görevli Hakim, Cumhuriyet Savcıları ve Denetimli Serbestlik kapsamındaki gönüllü yükümlüler ile birlikte Türkiye genelinde başlatılan ağaçlandırma kampanyasına katılarak fidan dikti.

Başsavcı Öztoprak, Şanlıurfa Adliyesi’nde görevli Hakim ve Savcılar ile birlikte Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde ayrılan fidan dikim alanına geçti. Burada Denetimli Serbestlik Kapsamındaki gönüllü yükümlüler ile birlikte yaklaşık 500 fidan dikilerek toprakla buluşturuldu.

Başsavcı Öztoprak, “Bildiğiniz gibi 11 Kasım 2020 tarihi saat 11.11’de Türkiye genelinde 2023 ayrı lokasyonda fidan dikimi gerçekleştiriliyor. Bu kampanya kapsamında bizde denetimli serbestlik kapsamındaki gönüllü yükümlülerimiz ile birlikte fidan dikerek projeye destek oluyoruz. Fidan dikimi, ormanların bakımı ve güzelleştirilmesi projelerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek’te Adalet Ormanı’nı ziyaret etti. Ayrıca 24 Temmuz 2020 tarihinde görevi başında vefat eden merhum Cumhuriyet Savcısı Gürsel Karslı adına da fidan dikildi.

Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Adalet Komisyonu Başkanı Muttalip Yakar, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Fatih Çam ve Enver Eroğlu, Cumhuriyet Savcıları, Şanlıurfa Adliyesi’nde görevli personeller ile Denetimli Serbestlik kapsamındaki gönüllü yükümlüler katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2020, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195