Title of a News Article

Urfa Barosu seçimleri ile ilgili bomba gelişme...

Urfa Barosu seçimleri ile ilgili bomba gelişme...
banner206

Şanlıurfa Barosu Başkan Adayı Av. Halil Olgun, geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen Şanlıurfa Barosu seçimine itiraz ettiği öğrenildi. Bunun üzerine Baro Başkanlığına seçilen Abdullah Öncel'e destek mesajları yağmaya başladı.
Şanlıurfa Barosu'nda 36. Olağan Genel kurul seçimi geçtiğimiz pazar günü yapıldı. 6 adayın yarıştığı seçimlerde 1835 avukat sandık başına gitti. 6 adayın yarıştığı seçimi, resmi olmayan sonuçlara göre 335 oyla Şanlıurfa Barosu Adayı Abdullah Öncel kazandı. Diğer adaylar Av. Halil Olgun 275,  Av. Velat İzol 228 , Av. Reşit Tartış 177,  Av. Eyüp Sabri Tinaş 126 ve  Av. Bülent Kurt ise 106 oy aldı.

SEÇİMİ KAYBEDEN OLGUN'DAN İTİRAZ
Şanlı Haber Ajansı'nın aldığı bilgiye göre, Şanlıurfa Barosu Başkan Adayı Halil Olgun, bir dönem aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturan Abdullah Öncel hakkında yürütülen bir soruşturma nedeniyle Seçim Hâkimliğine itirazda bulundu. Seçim Hâkimliği'nin ne karar vereceği henüz bilinmezken, Baro Başkanlığına seçilen Öncel'e sosyal medyadan avukatlar tarafından çığ gibi destek yağmaya başladı.
İŞTE O DESTEK MESAJLARINDAN BAZILARI...
AV. RONAYİ PAYDAŞ
Yenilgiyi kabullenmek Asillik Yenilgiyi hazmedememek Acizliktir. Şanlıurfa Barosunun Seçilmiş Başkanı Av. Abdullah Öncel’dir.

AV. HASAN ASLAN
Şanlıurfabarosu başkanını, iradesini sandığa yansıtarak #AvAbdullahÖncel’i seçmiştir. Seçim sonuçlarına saygı duyulması ve baronun #siyasete kurban edilmemesini temenni ederim. Ben Av. Abdullah Öncel’in yanındayım. #Başkan olduğu için değil, seçildiği için…

AV. HAMDİ DİRİER
Seçilmiş bir baro başkanı olarak Abdullah Öncel seninle beraber olmak gurur verici asla yalnız bırakmayacağım. Seçim oldu ve Başkan Abdullah öncel buna itiraz ne etik ne de hukuki değildir

AV. AHMET MUSRİ
#avabdullahoncel seçilmiş başkanımızdır.
Şanliurfa barosunun iradesine masa oyunlarıyla ipotek konulamaz.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195