Title of a News Article

Urfa Büyükşehir Belediyesinde şok istifa

Urfa Büyükşehir Belediyesinde şok istifa
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Bayram Türkdili istifa ederek, AK Parti milletvekili aday adayı oldu.

Genel seçimler öncesinde kamu çalışanlarının istifaları devam ediyor. Bürokratlar açısından, vekil aday adayı olmak için bugün son gün. Bundan dolayı bugün Şanlıurfa’da bürokraside istifa rüzgarı yaşanıyor. Son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Bayram Türkdili istifa ederek, milletvekili aday adayı oldu. Daha önce GAP Proje Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde de bulunmuş olan Karakeçili Aşiretine mensup Bayram Türkdili, 7 Haziran’da yapılacak seçimler için aday adayı olduğunu açıklayarak, “Bu bir yarıştır hayırlısını diliyorum” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 13:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Karakeçili aşireti
Karakeçili aşireti - 9 yıl Önce

Karakeçili aşiretine mensup olan karakeçili aşiretinin adayi Bayram TÜRKDİLİ'nin cennet vatanimizin kiymetini en iyi sekilde bilecek ve bu dogrultuda hareket edeceginden kuskumuz yok. Dimdik durusuyla ve azmiyle ulkemize yapacagi hizmetleri sabirsizlikla beklemekte ve kendisini mecliste gormeyi asiretimiz adina temenni ediyoruz. Vatanimiza milletimize hayirli olsun..

SIRADAKİ HABER

banner195