Title of a News Article

Urfa Büyükşehir Belediyesi’nden ihale açıklaması!

Urfa Büyükşehir Belediyesi’nden ihale açıklaması!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tayyar Yetim’in ihale paylaşımına yönelik açıklama geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ihaleleriyle ilgili dün akşam saatlerinde gündeme oturan bir tweet paylaştı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı görevini de yürüten Tayyar Yetim, paylaştığı Twette şu ifadelere yer verdi:

"Samimiyet ile çıktığımız yolda ısmarlama, arkadaşlara, eşe, dosta .. @sanliurfabld tarihinde görülmemiş işler yapılıyor. Şimdiki hediye yakın arkadaşlara DAVETİYE usulü ile İHALE veriliyor. Zeynel başkanın ısrarla kamuya açık usülden kaçınıp gizli yapmasına anlam veremiyorum."

Yetim'in paylaştığı ifadelerin, Abide Kavşağı'nda trafik yükünü hafifletecek kavşak düzenlemesi ihalesiyle alakalı olduğu öğrenildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TWEETLİ CEVAP

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de söz konusuyla ilgili Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla cevap verdi. Abide Kavşağı Projesi’ndeki görselin video şeklinde paylaşıldığı paylaşımda, “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak hazırlanan, Şanlıurfa için hayati öneme sahip Abide Köprülü Kavşak Projesi ihalesi gerçekleştirildi. Şanlıurfa'mıza hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerine yer verildi.

Bu arada Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün bu iddialar karşısında sessizliğini koruması dikkat çekiyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2022, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195