Title of a News Article

Urfa'da 2 müdür ve 1 müftü görevden alındı

Urfa'da 2 müdür ve 1 müftü görevden alındı
banner206

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde Vali Güngör Azim Tuna tarafından 2 müdür ve 1 ilçe müftüsü açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'da Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Murat Demirkol, İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda ve Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Dobur Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından valilik makamına çağrılarak görevden el çektirildi.
Görevden el çektirilen Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Demirkol, İŞKUR Müdürü Karasevda ve Eyyübiye İlçe Müftüsü Dobur'un valilikte görev yapacakları öğrenildi.
 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 23:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed
Muhammed - 8 yıl Önce

Adem Dobur görevinden alınmamıştır. Haberde hata var. İncelenmek üzere açığa alınma söz konusu. Kendisi ülkesini, devletini seven muhterem bir insandır. Büyük bir yanlışlık yapılmış. Cemaat(!) kisvesi altına bürünmüş bu insan(!)larla hiçbir ilgisi yoktur. Allah'ın izniyle yapılan bu hata düzeltilecektir.

Yunus
Yunus - 8 yıl Önce

Murat Demirkol Müdürümüz. Açığa alınmıştır. Ancak kendisinin paralelci yapıyla hiç bir bağlantısı yoktur.Allahın izniyle yapılan hata düzeltilecektir. İnşaAllah

gülay aktaş
gülay aktaş - 8 yıl Önce

İşini en iyi şekilde yapmaya çalışan İşkur müdürü Necdet Karasevdayı yakından tanıyan biri olarak görevden alınmasını adaletli bulmuyorum.15 temmuz hain darbe girişiminden sonra haklı olarak hükümetimiz, devletimiz bazı kişileri tekit etmeye kalkacak, hakkıdır da.Bunu yaparken behemehal haketmemişş olanların da canı yanacak."Bir topluluğa olan kininiz sizi adaletten alıkoymasın " (Maide 8) ayetini hatırlayalım.Sayın Valim sizden ricam verdiğiniz kararları bir daha inceleyip soruşturmanız.Cumhurbaşkanımızın haksızlık yapılmaması konusunda ki hassasiyetini biliyoruz.Zira bugün yapacağımız bir haksızlık yarın cezalandırılann başka bir küme içinde suçsuz olarak itham edilmemize sebeb olabilir.

hakan uzer
hakan uzer - 8 yıl Önce

cemaatin abisi olan urfa sgk il müdürü halen duruyor ya

SIRADAKİ HABER

banner195