Title of a News Article

Urfa'da canlı yayında depremden böyle kaçtı

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde canlı yayın esnasında depremi yaşayan Programcı ve konukları Türkiye'nin gündemine oturmuşlardı. Tüm Urfalıların yakından tanıdığı usta tiyatrocu Hasan Ocakoğlu da, deprem anında yapılacakları anlatırken, 'soğuk kanlı olup, olduğumuz yerde kendimizi muhafaza etmemiz gerekiyor' dediği esnada depremi yaşayıp depremden kaçan isim oldu. 

Edessa TV de yayınlanan Panorama programı sunucusu  ÖmerAğ, bu kez kültür sanatı masaya yatırdı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi yönetmeni usta oyuncu Hasan Ocakoğlu, Ömer Ağ'ın konuğu oldu ve tam programın başında konu deprem oldu. 

Depremden bahsetmeleriyle depremi yaşamaları bir olan ikilinin 'deprem esnasında soğuk kanlı olunması gerektiğini, bulunan yerde kendilerini muhafaza etmelerini gerektiğini dile getirdiler. Fakat Tiyatro Hasan Ocakoğlu'nun dile getirdiği sözleri ile deprem anında yaşadıkları birbirini tutmadı. Bir kaç saniye süren deprem anında Hasan Ocakoğlu soluğu dışarıda aldı. 

Herşeyin bir skeçten ibaret olduğu Panorama programının bu bölümü sadece bir senaryodan ibaret olduğu öğrenildi. Son zamanlarda birbirinden farklı skeçlerle izleyicileri güldüren usta oyuncu Hasan Ocakoğlu, bu kez deprem anını konu edindi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195