Title of a News Article

Urfa'da fuhuş tuzağı!

.

Urfa'da fuhuş tuzağı!
banner206

 Şanlıurfa’da ‘fuhuş’ adı altında dolandırıcılık yapılmaya başlandı. Çok sayıda gencin dolandırıldığı bu yönteme polislerin son vermesi isteniyor.

 

-ÖZEL HABER-

Şanlıurfa’da özellikle son yıllarda fuhuş olaylarında büyük bir artış yaşanırken, bu yolla dolandırıcılık olaylarının da başladığı öğrenildi. Şanlıurfa’da fuhuş yaptıklarını iddia eden bir şebeke, telefonla gençleri dolandırmaya başladı.

Numarasını ele vermek istemediğimiz bir telefondan çok sayıda kişiye, “Selam biz 4 bayanız. Urfa’dan Iraklı, Suriyeli, Ukraynalı bayana ihtiyaç oldu mu ara” mesajı atılıyor. Bu mesajı alan bazı kişiler, mesaj atılan numara ile görüşünce bir kadın sesiyle karşılaşıyor. Telefonla konuşurken 17, 18 yaşlarında 4 bayan olduklarını vurgulayan kadın, gençlerle pazarlık konusunda anlaşınca bir adres belirtiyor. Söz konusu adrese giderek sokakta beklemeye başlayan gençler, yeniden kadını arıyorlar ve adrese geldiklerini belirtiliyorlar. Kadın da, “Sizin yanınıza bir genç gelecek ve sizleri bizim kaldığımız evin yanına getirecek” diyor. Bunun üzerine fuhuş yapmaya giden gençler, yanlarına gelen bir gençle birlikte sıradan bir apartmanın önüne gidiyorlar. Daha sonra kadınla işbirliği yapan kişi, fuhuş yapan kadınların apartmanın en üstünde olduklarını dile getirerek, gençlerden paralarını peşin alarak adrese çıkmalarını istiyor.

 

Büyük şok yaşıyorlar

Paralarını peşin veren gençler, söz konusu apartmana girerek en üste çıkmaya çalışırken, parayı alan kimliği belirsiz şahıs ise anında kayıplara karışıyor. Apartmanın en üst katına çıkan gençler, kimsenin kapıyı açmaması üzerine telefonla yeniden pazarlık yaptıkları kadını aradıklarında söz konusu numaranın kendilerini engellediğini görüyorlar. Bu nedenle kadına bir türlü ulaşamayan gençler, dolandırıldıklarını anlar ve büyük bir şok yaşamış şekilde gittikleri adresten ayrılırlar.

İsmini vermek istemeyen bir kişi, “Biz bu tuzağa düştük, başkalarının da bu dolandırıcıların eline düşmesini istemiyoruz. Bu konuda herkesin dikkatli olmalarını istiyoruz” dedi.

Gençler, fuhuş üzerinden dolandırıcılık yapan bu şebekenin yakalanması için de polislerin harekete geçmesini istediler.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 11:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tufan
Tufan - 8 yıl Önce

Banada 0 537 291 4377 nolu numaradan msj gelmişti. Ama anladım bu işte bir oyun olduğunu aramadım

bahattin kesik
bahattin kesik - 8 yıl Önce

ayıptır bu tür haberler, yapmak zina yapmayın diye uyarmak yerine zina yaparsanız tuzaga düşmeyin diye uyarı yada habermi olur resmen zinaya teşvik yolunda haber yapıyorsunuz lütfen elinizi vicdanınıza koyun..

SIRADAKİ HABER

banner195