Title of a News Article

Urfa'da Gaziler Günü kutlandı

Urfa'da Gaziler Günü kutlandı
banner206

19 Eylül Gaziler Günü Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Tugay Komutanı Oktay Ağbuba, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Faruk Bayuk, şehit mezarlarını ziyaret ederek dualar okudular.

Viranşehir'de de kutlandı

Gaziler Günü Viranşehir'de de düzenlenen törenle kutlandı. Viranşehir'de düzenlenen törene Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Kaymakamı Ömer Derici ve ilçe protokol üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, şehitler anısına çelenk sunuldu. 

Bozova İlçesinde de  düzenlenen törene Kaymakam Halil İbrahim Kazar ve Bozova Belediye başkanı Suphi Aksoy katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu programda, çelenk sunumu yapıldı. 

Gaziler Günü için Birecik İlçesinde de tören düzenlendi. Törene Birecik Kaymakamı Mehmet Fatih Koca, Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve Gaziler Dernek Başkanı Abdullah Uçar katıldı.

 Harran İlçesinde de Gaziler Günü kutlandı. İlçe Kaymakamı Cihat Koç, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve ile protokol üyeleri katılımıyla Gaziler Günü kutlandı. Başkan Özyavuz,ilçede bulunan Gazilere hediye takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2020, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195