Title of a News Article

Urfa'da korona var diye milleti korkutuyorlar!

Urfa'da korona var diye milleti korkutuyorlar!
banner206

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam korona virüsünün Türkiye'ye de geldiğini açıklamıştı. Bunun üzerine sosyal medyada kendi bilmezler Bakan Koca'nın hesabının fotoğrafını çekerek montaj yaptılar, bununla kalmayıp Birde Bakan adına twit atıp virüs vakasına Şanlıurfa'da da rastanıldı diye paylaşımda bulundular. 

Urfa'da, bu haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında bir kaç saattir foto montajlı bir görüntü Dolaşıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twit atmış ta, onun ekran görüntüsünü alarak halkı kendince bilgilendirmek isteyen kendini bilmezler vatandaşları tedirgin etmeye çalışıyor. 

Bunun üzerine Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada bunun foto montaj olduğu ve gerçeği yansıtmadığı söylendi. 

Halkı böyle korkutarak haber veya sosyal medyada paylaşımda bulunanlarda bilsinler ki kendileri de insan, kendileri de bu virüsü kapmaya müsaitler.

URFASTAR

İşte o montajlanmış olan görüntü

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2020, 16:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir baran
Bekir baran - 4 yıl Önce

İnsanlar inanmasinlar sonuçta doğru bilgi devlet kanallarında veriliyor. Art niyetli insanlar çıkar peşinde devletimiz gerekeni yapacaktır bu yalan haberi yapanlara

SIRADAKİ HABER

banner195