Title of a News Article

Urfa'da o müdür gözaltına alındı

.

Urfa'da o müdür gözaltına alındı
banner206
Eyyübiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan’ın FETÖ’den gözaltına alındığı öğrenildi.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından Fethullahçı Terör Örgütü ile mücadele tüm hızıyla devam ederken, Şanlıurfa’da bir kişi daha gözaltına alındı. FETÖ kapsamında sürdürülen soruşturma kapsamında dün açığa alınan Eyyübiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan’ın bugün sabah evinde gözaltına alındığı öğrenildi. Hamcan’ın Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde sorgusu alınıyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 16:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ben Halil Ökkaş
Ben Halil Ökkaş - 8 yıl Önce

Ben ş.urfa.büyükşehirde çalışıyorum recep tayıp Erdoğan şehidimize kim hainlik ediyorsa birden değildir büyükşehirde park bahçeler müdürlüğünde bir numaralı bedebeli terör örgütüne yardımları dokunmuş bir ha belediye başkanı Nihat çiftçi bunu bilerek park bahçeler müdürü yaptı bisat kendim gidip kendisine söylemek istedim beni hesaba koymadı otur seni cagıracam dedi çağırmadı bu konu için ben şahsım adına çok soruma gidiyor şahsın adı emin yazar bu kişi hem bedene terörist partiye çalışıyor birde müdür yardımcısı ediyor belediye başkanı bu konuya ell atın araştırın yalanım donanım varsa hertürlü cezaya razıyım lütfen duyarsız kalmayın ben sosyal medyadaki baylaştım sonra baktım partime sarar veriyorum kaldırdım sizlerde araş tırsanız anlarsınız

SIRADAKİ HABER

banner195