Title of a News Article

Urfa'da rekor başvuru...

.

Urfa'da rekor başvuru...
banner206
 Ortaöğretim mezunlarına yönelik olarak Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı’na Şanlıurfa’da 38 Bin adayın katılacağı öğrenildi.

 

UĞUR BUDAK

ÖSYM tarafından 9-24 Ağustos tarihleri arasında başvurusu alınan KPSS ortaöğretim sınavı 20 Kasım Pazar günü saat 10.00’da başlayacak ve tek oturumda yapılacak. Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına personel atamak için yapılacak olan KPSS ortaöğretim sınavına ülke genelinde 3 Milyon 500 Bin aday katılacak. Sadece ortaöğretim mezunlarının girebileceği KPSS sınavına; Şanlıurfa’da ise 38 Bin adayın 111 okulda katılacağı öğrenildi. Sınavda ayrıca binlerce öğretmen de görevli olacak.

ÖSYM'nin şimdiye kadar aynı günde ve tek oturumda yapacağı en büyük sınav niteliği taşıyan KPSS Ortaöğretim sınavı dolayısıyla Pazar günü nüfus müdürlüklerinin de açık olacağı öğrenildi.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre; 20 Kasım 2016'da uygulanacak 2016-KPSS Ortaöğretim sınavına, nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası, soğuk damga ya da fotoğraf bulunmayan adaylar kabul edilemeyecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195