Title of a News Article

Urfa'da şeytanın aklına gelmeyecek plan!

Urfa'da şeytanın aklına gelmeyecek plan!
banner206

Şanlıurfa'da Organize Sanayi Bölgesindeki bir iplik fabrikasına sahte plakalı tır ile gelerek 27 ton iplik çalan 3 şüpheli, JASAT ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı. 

OSB'den 2 milyon 800 bin değerindeki 27 ton ipliğin satın alan firmaya ulaşmadığı anlaşılınca, fabrika sahipleri durumu jandarmaya bildirdi. 

Ekiplerce başlatılan çalışmada, nakliyeci görünümündeki 2 kişinin firmanın sevkiyat birimine 63 plakalı bir tır ve dorseye ait ruhsat belgesini ibraz ederek, belirtilen tıra 27 ton ipliğini yükleyerek Malatya'ya götürmek üzere fabrikadan ayrıldığını belirlendi.

Bu aracın bulunması için Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarını inceleyen ekipler, sahte plakalı aracın gerçek plakasının 73 AAR 791 olduğunu tespit etti. 

Ekiplerin Suruç ilçesine düzenledikleri operasyonda S.K'yi yakalayarak olayda kullanılan tırı da  evinin önünde ele geçirdi.

Şüphelinin verdiği bilgiler doğrultunda çalınan ipliğinde Gaziantep'te bir depoya bırakıldığını belirlenmesi üzerine ekipler, bu adrese düzenlediği operasyonda M.D. ve A.D'yi gözaltına aldı. 

Zanlıların deposunda yapılan aramada Şanlıurfa'da çalındığı tespit edilen 27 ton iplik ele geçirildi.

Gözaltına alınan S.K. M.D, A.D. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayla ilgili 3 şüphelinin de arandığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2022, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195