Title of a News Article

Urfa'da sosyal mesafeli, maskeli nikah...

Urfa'da sosyal mesafeli, maskeli nikah...
banner206

Şanlıurfa'da, covid19 salgını nedeniyle bugün ilk kez sosyal mesafeli nikah kıyıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi basın yayın birimi personeli Mehmet Ferhat Deveci, bir süre önce nişanlandığı Zeynep Karcı ile bugün resmen evlendi. 

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsü nedeniyle evlenmek isteyen çiftlerin düğünleri resmi nikahları rafa kalkmıştı. Hayatın durma noktasına geldiği tüm dünyada yaşam bir hayli zorlaştı. Türkiye'de, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun almış oldukları kararlar neticesince birçok yere kapatma ve kısıtlama gelmişti. Tedbirlerin gevşediği bugünlerde evlenme planı kuran ferhat ve Zeynep çiftçinin resmi nikahları sosyal mesafeli ve maskeli kıyıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, basın yayın biriminde çalışan personeli  İsa Deveci'nin oğlu Ferhat Deveci ile Mahmut Karcı'nın kızı Zeynep Karcı'nın resmi nikahını kıydı. Sakıbın Köşkü (Beyaz Saray) sosyal tesislerinde açık alanda kıyılan resmi nikaha az sayıda davetli katıldı. Ferhat ve Zeynep çiftine; Şanlıurfa BŞB Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Meclis üyesi Faruk Bayık, Basın Daire Başkanı Mahmut Uçmak,  Polis memuru Ömer Kıran şahitlik yaptı.

Kıyılan resmi nikahta çift, şahitler ve davetliler sosyal mesafeye dikkat ederek maskeli bir şekilde hazırda bulundular. 

Urfastar ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2020, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195