Title of a News Article

Urfa'da vaka sayısında flaş gelişme...

Urfa'da vaka sayısında flaş gelişme...
banner206

Şanlıurfa’da vaka sayısı azalmaya devam ediyor. Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 65 yerin karantinaya alındığı bildirildi. Ayrıca 64 yerde uygulanan karantina ise sona erdi.

İşte Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan o açıklama…

14.07.2020 tarihinde olağanüstü toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, COVİD-19 pozitif tespit edildiğinden 14 gün süreyle evde izolasyonu amacıyla karantina tedbiri kararı alınan/sonlandırılan yerlerle ilgili olarak aşağıdaki kararları almıştır.

Yapılan filyasyon çalışmaları sonucunda COVID-19 pozitif tespit edildiğinden COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar Bozova İlçemizde iki (2), Eyyübiye İlçemizde on dokuz (19), Harran İlçemizde bir (1), Hilvan İlçemizde iki (2), Karaköprü İlçemizde otuz (30), Siverek İlçemizde üç (3) ve Viranşehir İlçemizde sekiz (8) farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir.

B. Karantina tedbiri uygulanan, geçen süre zarfında yeni pozitif vaka tespit edilmeyen ya da son vaka tespitinden sonra 14 gün geçmesi ve yeni vaka çıkmaması durumunda 15.07.2020Tarihi itibariyle Eyyübiye İlçemizde dört (4), Halfeti İlçemizde bir (1), Haliliye İlçemizde yirmi üç (23), Karaköprü İlçemizde on sekiz (18), Siverek İlçemizde iki (2), Suruç İlçemizde altı (6) ve Viranşehir İlçemizde on (10) farklı adreste karantina tedbirinin sonlandırılmasına karar verilmiştir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
MURAT KARA
MURAT KARA - 4 yıl Önce

İLGİNÇ OLAN HALİLİYEDE HİÇ VAKA YOK

Kemal can
Kemal can - 4 yıl Önce

Haliliyede doktorllar cok iyi calismisllar bir anda sifirladillar hellal olsun

SIRADAKİ HABER

banner195