Title of a News Article

Urfa'daki tesisleri devlet erkanı açacak...

.

Urfa'daki tesisleri devlet erkanı açacak...
banner206

 Şanlıurfa Park Bedesten Dinlenme Tesisleri devlet erkânının katılımıyla açılıyor.

Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolunun 33. Km’sinde Şanlıurfalı İş Adamı Mahmut Mirkelam tarafından yaptırılan iki önemli tesis yarın Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve Bakan Faruk Çelik’in katılacağı törenle hizmete girecek.

Şanlıurfalı İş Adamı Mahmut Mirkelam tarafından Şanlıurfa-Gaziantep otoyolu üzerinde yaptırılan ve yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayan iki adet Park Bedesten Dinlenme Tesisleri düzenlenecek görkemli törenle açılacak. Yarın düzenlenecek olan açılışa; Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları, siyasiler ve yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

 

Mirkelam: Herkes davetlidir

Şanlıurfalı İş Adamı Mahmut Mirkelam, böylesi güzel iki tesisi Şanlıurfa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Çok sayıda kişinin iş kapısı olan tesislerimiz Başbakan Yardımcımız Sayı Tuğrul Türkeş ve Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in katılacağı törenle hizmet girecektir. Tüm Urfalı hemşerilerimizi de bu mutlu günümüzde yanımızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ile ortaklaşa bu iki tesisi Urfa’ya kazandırdıklarını vurgulayan Mirkelam, katkılarından dolayı iş ortağı Kadıoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu’na teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195