Title of a News Article

Urfa eski Valisi Küçük ile ilgili flaş iddia!

Urfa eski Valisi Küçük ile ilgili flaş iddia!
banner206
Ak Parti’de disipline verildikten sonra istifa eden ve Gelecek Partisi’ni kuran önceki dönem başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun ekibinde yer alan Kurucular Kurulu Üyesi  eskiUrfa,Bursa Valisi İzzetin Küçük yaşadığı trafik kazası sonrasında yardım eden polislerin görev yerlerinin değiştirildi iddia edildi.

Gelecek Partisi’nin kurucularından Urfa ve Bursa eski Valisi İzzettin Küçük ile Ak Parti’nin geçmiş dönem milletvekillerinden Mustafa Öztürk’ün içinde bulunduğu araç 23 Ocak’ta Ankara dönüşü İnegöl Mezitler mevkiinde şoförün hakimiyetini kaybetmesiyle bariyerlere çarptı.

Araçta Bursa eski Valisi İzzettin Küçük, kolundan hafif yaralandı. Aracı kullanan koruma polisi, İnegöl’de görevli polis arkadaşlarından yardım talebinde bulunurken, görevli bir komiser yardımcısı ile 3 polis, meslektaşlarına destek olmak için kaza yerine ulaştı.

POLİS MEMURLARININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ Mİ?

Bursa eski Valisi Küçük ve Mustafa Öztürk’ü İnegöl’e götüren polisler hakkında Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma açıldığı, komiser yardımcısının Mustafakemalpaşa’ya diğer polislerin ise Yenişehir ve Kestel emniyet müdürlüklerinde görevlendirildiği iddia ediliyor.

ESKİ VALİDEN AÇIKLAMA

Bursa eski Valisi İzzettin Küçük, yaptığı açıklamada,

Son derece insani bir olayın siyasileştirildiğini savunanarak, 30 yıl süre boyunca devlet için çalışmış bir vali olarak bu olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek.

“Kaza yaptığımız alana en yakın polislerden yardım istedik.

2 kilometre mesafede bulunan benzin istasyonuna bizi bırakmalarını istedik.

Kedi o durumda olsa yardım edilir. Bu insanlık gereğidir.

Görevli polislerimizi yerlerinden ettiklerini öğrendim. Üzgünüm” ifadelerini kullandı.

istanbulunsesi.net

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2020, 21:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195