Title of a News Article

Urfa GAP Havalimanında bakın ne ele geçirildi?

.

Urfa GAP Havalimanında bakın ne ele geçirildi?
banner206
 Şanlıurfa Gap Havalimanında önceki gün özel bir güvenlikçinin dikkatli davranması sonucu 4 bin 900 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.
Şanlıurfa Gap Havalimanında görev yapan güvenlik görevlilerden Cevher Akgün dikkatli davranması sonucu ele geçirilen uyuşturucu haplar Havalimanında görev yapan emniyet güçlerine teslim edildi.

1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları günü münasebeti ile Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezer'i makamında ziyaret eden, Şanlıurfa Gap Havalimanı Müdürü Mehmet Münir Uludağ, Gap Havalimanı Güvenlik şefi İbrahim Çiftçi ve Gap Havalimanı heyeti ile birlikte günün anısına Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezer'e plaket verdiler.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Gap Havalimanında uyuşturucu hapları yakalayan özel güvenlik görevlisi Cevher Akgün'e çeşitli hediyeler takdim etti.
Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezer konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Bugün Şanlıurfa Gap Havalimanı müdürü ve heyeti 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları günü münasebeti ile bizleri ziyaret ettiler kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm burada olan olmayan arkadaşlarımızın günü kutlu olsun. 

GAP HAVALİMANINDA GÜZEL BİR KOORDİNASYON VE UYUM VAR

Havalimanları düzeyinde güvenliği en üst düzeyde tutan bir havalimanı burası, daha öncede buna benzer maddeler yakalandı. 

Arkadaşlarıma yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195