Title of a News Article

Urfa milletvekili adayı intihar edecekti!

.

Urfa milletvekili adayı intihar edecekti!
banner206

1 Kasım seçimlerinde Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Lütfi Doğru, seçim kuruluna yaptığı itirazın kabul edilmemesi üzerine saat kulesine çıkarak intihar etmek istedi. Benzinle kendisini yakacağını söyleyen şahıs, olay yerine gönderilen itfaiye ve özel harekat polisleri tarafından ikna edildi. Alana indirilen şahıs, bir yakını tarafından darp edildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan ve 1 Kasım seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olan Lütfi Doğru, seçimden 62 oy alınca ilçe seçim kuruluna itiraz etti. İtirazları kabul edilmeyince daha yarı çıplak soyunarak, çıktığı aracının üzerinde eylem yapan Lütfi Doğru, bu kez ise Viranşehir ilçe meydanında bulunan saat kulesine tırmandı. Yaklaşık 15 metre yüksekliğe çıkan Lütfi doğru elinde bulunan megafonla, seçim sonuçlarında hakkının yenildiğini söyleyerek, kendisinin milletvekili yapılması gerektiğini haykırdı.

Çevrede toplanan vatandaşlar nedeniyle meydandan geçen yollar uzun süre araç trafiğine kapandı. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi. Bölgeye gönderilen itfaiye ekipleri gerekli tedbirleri alınırken, şahıs polis ve itfaiye ekipleri tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışıldı. Elinde benzin bidonu ile kendisini yakacağını söyleyen Doğru'ya, yaptığı eylemin hukuksuz olduğu belirtildi. Doğru, itfaiye merdivenindeki bir yakının da telkinleri ile güçlükle ikna edildi. İtfaiye aracı ile uzatılan merdivenle saat kulesinden indirilen Doğru, alandaki yakını tarafından tekme tokat dövülerek darp edildi. Polislerin araya girmesi ile Doğru, yakının elinden kurtarıldı. Milletvekili olana kadar mücadelesini sürdüreceğini söyleyen Doğru, gözaltına alınarak önce hastaneye ardından da polis merkezine götürüldü.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195