Title of a News Article

Urfa Milletvekilleri trafik kazası geçirdi! Ölü ve yaralılar var

Urfa Milletvekilleri trafik kazası geçirdi! Ölü ve yaralılar var
banner206

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa milletvekilleri Ömer Öcalan, Nusrettin Maçin ve Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ ile HDP parti üyelerini taşıyan parti aracı, Ankara Bahçelievler-Milli Kütüphane kavşağında ticari taksiyle çarpıştı. Kazada, taksi şoförü hayatını kaybetti.

HDP milletvekilleri Ömer Öcalan, Dersim Dağ, Nusrettin Maçin ve HDP parti üyelerini bu sabah (14 Ekim) havaalanına götüren parti aracının kaza yaptığını duyurdu. Ankara’nın Bahçelievler semtinde İnönü Bulvarı, Milli Kütüphane kavşağı olarak bilinen yolda, parti aracı ile ticari taksinin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazanın etkisiyle ticari taksi kaldırıma sürüklendi.

HDP, kazanın ardından taksi şoförünün tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı. HDP milletvekilleri Ömer Öcalan, Dersim Dağ, Nusrettin Maçin ise hastanede gözetim altında tutuluyor.

HDP’den kazaya ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Bu sabah Milletvekillerimiz Ömer Öcalan, Dersim Dağ, Nusrettin Maçin ve parti üyelerimizi havaalanına götüren parti aracımız, Milli Kütüphane kavşağında ticari taksi ile çarpışmıştır. Kazada milletvekillerimiz hafif yaralamış, taksi şoförünün yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Milletvekillerimiz hastanede müşahede altına alınmışlardır.”

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195