Title of a News Article

Urfa'nın sorunları Bakan'a aktarıldı

Urfa'nın sorunları Bakan'a aktarıldı
banner206

Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve bazı ilçe belediye başkanları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etti.
Ankara'da bir dizi temaslarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Gülender Açanal ve Ahmet Akay ile AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın da katıldığı toplantıda, Şanlıurfa'nın sorunları masaya yatırıldı. Şanlıurfa'daki Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden projeler ve planlaması yapılan projeler konuşuldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyyüp BAYINDUR
Eyyüp BAYINDUR - 4 yıl Önce

Belediye başkanları milletvekilleri karayolları çok ta önmli bi durum degil di zaten vaat etginiz projeyi yapmaya kapasiteniz yetmedi öylede bıraksaydınız urfanın daha önmli sorunları bar bnlardan en önemlisi işsizlik ben başta olmak üzere benim gibi binlercesi işsiz bizim karnımız aç yol benim karnımı doyurmuyor ev kira iş yok çoluk çocuk açız

SIRADAKİ HABER

banner195