Title of a News Article

Urfa'nın trafiği rahatlayacak...

.

Urfa'nın trafiği rahatlayacak...
banner206
 Şanlıurfa-Diyarbakır Yolu istikametinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesi Kavşaklarında sürdürülen Köprülü Kavşak çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Kavşakların tamamlanmasıyla birlikte Şanlıurfa trafiğini büyük bir ölçüde rahatlatacağını söyledi. 

Şanlıurfa'nın trafik sorununa yönelik başlatmış olduğu çalışmalarla her kesimden takdir gören Büyükşehir  Belediyesi, Köprülü Kavşakların (Dalgeç) yapım çalışmaları kapsamında vatandaşların rahatsız olmaması için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. 

Köprülü Kavşakların yapım çalışmaları kapsamında sürdürülen kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

"Sürdürülen çalışmalardan ve çevreye vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızdan özür diliyoruz" diyen  Başkan Nihat Çiftçi,  Çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Şanlıurfa trafiğinin rahat bir nefes alacağının belirtti.

Çalışmaların büyük bir özveriyle sürdüğünü belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Allah'ın izniyle ilerleyen dönemlerde Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü iş birliğinde Çevik Kuvvet Kavşağında da yapacağımız Köprülü Kavşağın ihale çalışmalarını takip ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirmek için özverili bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmalarımızda gelecekte Şanlıurfa'ya yapılabilecek olan hafif raylı sisteminin de alt yapısını planlayarak çalışmaları sürdürüyoruz. Sürdürülen yol yapım çalışmalardan dolayı çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Yalnız çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Şanlıurfa'nın trafiği büyük bir ölçüde rahatlayacak. Allah'ın izniyle yüklenici firmamız ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri kontrollerini doğru bir şekilde yaparak çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Mevsim şartları göz önüne alındığı takdirde bu köprülü kavşaklarımızı istenilen sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195