Title of a News Article

Urfa Olay Gazetesi veda etti!

Şanlıurfa Olay gazetesi

Urfa Olay Gazetesi veda etti!
banner206

2005 yılında yayın hayatına başlayan Şanlıurfa Olay gazetesi, kağıt baskıyı bırakarak dijital ortamda yayın hayatını sürdürecek.

Şanlıurfa’nın tarafsız ve güncel gazetesi Şanlıurfa Olay Gazetesi, okuyucularına daha rahat ve daha fazla kitleye ulaşabilmek amacıyla ilan hakkından feragat etme kararı aldı. İlan hakkını, kentteki diğer gazetelere devreden Şanlıurfa Olay Gazetesi, yayın hayatını dijitalde devam ettirecek.

Şanlıurfa Olay Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, dijital gazetenin avantajlarına vurgu yaparak, okuyucularına daha hızlı haber ulaştırma amacıyla bu yöntemi uygulamaya başladıklarını belirterek, “16 yıl önce yayın hayatına başlayan Şanlıurfa Olay gazetesi, değişen teknolojiyle birlikte kağıt baskıdan vazgeçerek, dijital ortamda varlığını sürdürecek. Olay gazetesi, yayın hayatına başladığı ilk günde olduğu gibi bundan sonra da halk ve haklıdan yana olmaya devam edecektir. Gazetemizin kapanması söz konusu olmayın, okuyucularımıza daha rahat ulaşma anlamında yayın hayatımızı dijital olarak devam etme kararı aldık. Malumu olduğu üzere ülkede birçok ulusal gazete de kağıt düzenini bırakıp, dijital ortamda yayın hayatını sürdürüyor. Şanlıurfa Olay gazetesi de kağıttan çıkıp, dijital olarak okuyucuyla buluşmaya devam edecek” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet çeilk
Ahmet çeilk - 4 yıl Önce

Başarılar dilerim,

SIRADAKİ HABER

banner195