Title of a News Article

Urfa Otobanında facia!

.

Urfa Otobanında facia!
banner206
Yapı Kredi Bankasında görevli olan iki kişi yanarak vefat etti.
Şanlıurfa'da seyir halindeki otomobilin önünde ilerlerken çarptığı başka bir otomobil takla atıp alev alarak yandı. 2 kişinin yanarak öldüğü kazada 6 kişi de yaralandı. 
Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa yönüne ilerleyen Mehmet Cantekin yönetimindeki 06 FC 5645 plakalı otomobil, önünde seyreden sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 BFU 70 plakalı otomobile arkadan çarptı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yolda savrulduktan sonra taklalar atıp, metrelerce sürüklenerek durabildi. Alev alan otomobili, görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yanan otomobile müdahale ederek alevleri söndüren itfaiye ekipleri, otomobildeki kimlikleri henüz belirsiz biri kadın, 2 kişinin yanarak öldüğünü belirledi. Diğer otomobilde bulunan sürücü Mehmet Cantekin ile araçtaki Hatun Ağaoğlu, Pelin Ağaoğlu, Selin Ağaoğlu, Eylül Ağaoğlu ve Helin Ağaoğlu da yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Acil serviste tedavileri süren yaralılardan Selin Ağaoğlu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

DÜĞÜN DAVETİYELERİ ORTALIĞA SAÇILDI 
Kazada kullanılamaz hale gelen otomobilde yanarak hayatını kaybeden 2 kişinin cesetleri, kimliklerinin belirlenmesi için otopsi amacıyla Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Ekipler, yanan otomobil ile ilgili yaptıkları sorgulamada aracın Zemzem Yaman Demirtaş'a ait olduğunu belirledi. Demir yığınına dönen otomobilde yanarak ölen çifte ait olduğu tahmin edilen 'Zemzem ve Eşref' yazılı düğün davetiyeleri de ortalığa saçıldı. Önümüzdeki 26 Eylül'de yapılacak düğüne ait davetiyelerin otomobilde yanarak ölen çifte ait olup olmadığı araştırılıyor. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195