Title of a News Article

Urfa, şanlı gösteriye hazır

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin girişimleri sonucunda Şanlıurfa'da ilk kez Türk Yıldızları tarafından yapılacak olan Hava Akrobasi Uçuşu öncesi eski havaalanı bölgesinde hazırlıklar tamamlandı.

Türk Yıldızları tarafından 10 Nisan Pazar Günü Saat 13.00’te yapılacak olan Hava Akrobasi gösterisine gitmek isteyen vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi tarafından Toplama Merkezlerinden ve Hz. Eyyüp Peygamber Makamının bulunduğu Caminin önünden gösteri alanına ücretsiz araç kaldırılacak. 11 Nisan Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa'yı Şanlı gösterilere hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde alt, üst ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürürken, Türk Yıldızlarının 10 Nisan Pazar Günü Saat 13.00’te gösteri yapacağı eski Havaalanı bölgesini gösteriye hazırladı. Gösteri öncesi gösteriyi izlemeye gelecek olan vatandaşlar için ücretsiz ulaşım imkanı da sağlayacak olan Büyükşehir belediyesi, yoğun katılımın beklendiği gösteri alanında çevre düzenlemelerini tamamladı.

 

11 NİSAN KURTULUŞ GÜNÜNDE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

Ayrıca 11 Nisan 2016 Pazartesi günü kent genelinde tüm toplu taşıma araçlarının Şanlıurfa'nın Kurtuluş Günü dolaysıyla ücretsiz olacağının müjdesini veren Başkan Nihat Çiftçi, tüm Şanlıurfalıları Şanlı etkinliklere davet etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195