Title of a News Article

Urfa sokakları birincilik ödülü aldı

 Urfa sokakları birincilik ödülü aldı
banner206

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Şanlıurfa Şubesinin Mozaik Fotoğraf ve Sinema Platformu 2 Bin 700 fotoğrafçının 12 bin fotoğrafla katıldığı yarışmada birincilik ödülünü aldı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Şanlıurfa Şubesi Başkanı Yrd.Doç.Dr. Ali Rıza Öztürkmen, bir çok sosyal aktiviteleri oda olarak yaptıklarını belirek şunları söyledi:

"Mozaik Fotoğraf ve Sinema Platformuyla bir çok sosyal projeler gerçekleştiriyoruz. Grup üyesi arkadaşlarımız Dr. Ergün Karadağ? ve İsmail Şeyhanlı'nın Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun düzenlediği "Nesiller Boyu Gülümseyin" fotoğraf yarışmasında almış oldukları dereceler bizleri mutlu etmiştir. Grup arkadaşlarımızı ilimiz ve fotoğraf severler adına kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Urfa Sokaklarının gizemini ve güzelliğini vurgulayan fotoğrafları ilimize büyük katkılar sağlamıştır" dedi.

Ayrıca Yarışmada, İkinci Muhammet Bayar (İstanbul) ve Üçüncü Orhan Köse (Ankara) oldu. Mozaik Fotoğraf Sinema Platformu Grup Üyesi İsmail Şeyhanlı'nın iki fotoğrafı ise Mansiyon ödülü aldı. -

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2014, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195