Title of a News Article

Urfa Şube Başkanından Başbakan Davutoğlu’na teşekkür

Urfa Şube Başkanından Başbakan Davutoğlu’na teşekkür
banner206

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Gökhan Gökmen, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını ilk olarak Şanlıurfa’da yaptığı için teşekkürlerini iletti.

Misiad Şanlıurfa Şube Başkannı Gökhan Gökmen,  Başbakan Davutoğlu’nun Başbakan olduktan kısa bir süre sonra büyük bir organizasyon ile Şanlıurfa’ya gelmesinin çok olumlu karşılandığını belirtti. Şanlıurfa’da yapılan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusunun çok önemli olduğunu belirten Gökmen, Türkiye’nin dört bir yanından gelen çok sayıda Belediye Başkanlarının, ve yeni kurulan 62. Hükümetin bazı bakanların,  buradaki sivil toplum örgütleri ve diğer ilçe belediyeleri ile görüş alışverişi yaparak Şanlıurfa’ya değer kattığını açıkladı.

Şanlıurfa’ya yapılacak yatırımlar hakkında önemli konulara değinen Başkan Gökmen, ‘bu toplantı ile Türkiye’nin Şanlıurfa’ya geldiğini ve birçok önemli işbirliğinin temelinin atılmış olduğunu söyledi.

Gökmen; “Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği olarak bu gibi önemli organizasyonlarda Şanlıurfa’nın ev sahipliği yapması önemlidir. Bu organizasyonda emeği geçen başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç olmak üzere, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı, ilçe başkanlarıyla yönetimine ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. “dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195