Title of a News Article

Urfa valiliğinde resmi tören düzenlendi

Urfa valiliğinde resmi tören düzenlendi
banner206

Akçakale'de terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen havanlı ve roketatarlı saldırıda şehit olan 9 aylık Muhammed ve Cihan Güneş için cenaze töreni düzenleniyor.

Şanlıurfa'nın Suriye sınırına sıfır Akçakale ilçesine dün YPG/PKK teröristlerce havanlı ve roketatarlı saldırı düzenlenmişti. Saldırı sonrası meydana gelen patlama sonucu 9 aylık minik Muhammet şehit oldu. Muhammet, bugün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanıyor. 

Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen törene İç işleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Vali Abdullah Erin, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ahmet Akay, İl Jandarma komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ,Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah aksak ,SGK İl Müdürü İsmail Ünlü ,Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Çakmaklı, ve bazı STK temsilcileri   katıldı.

Öte yandan Şehit düşen maliye memur Cihan Güneş'in cenazesi de düzenlenen törenle birlikte Memleketi Muğla'ya uğurlandı.

Öte yandan Ceylanpınarlı Elif Terim'de son yolculuğuna uğurlandı. Terim için ilçede cenaze töreni yapıldı . 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2019, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195