Title of a News Article

Urfa'ya dilenciler dadandı!

Urfa'ya dilenciler dadandı!
banner206

Şanlıurfa’da son günlerde kadın, erkek ve çocuk fark etmeksizin artan dilenciler, vatandaşları adeta bezdirdi. Özellikle cuma namazı çıkışı cami önlerini mesken tutan dilenciler, duygu sömürüsü yaparak namaza gelen vatandaşlardan para dileniyor.

Çevre illerden de kente gelen dilenciler vatandaşları adeta canlarından bezdirdi. Kadın, erkek, çocuk demeden kentin birçok yerini ve özellikle cami önlerini mesken tutan ve aralarında Suriyeli mültecilerin de yer aldığı dilenciler, duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para dileniyor.

İŞ YERLERİNİN KAPISINI ÇALMADAN GEÇMİYORLAR

Özellikle 2 veya 3 çocukla kapı kapı dolaşan kadın dilenciler, ofis ve iş yerlerinin kapısını da çalmadan geçmiyor. Duygu sömürüsü yaparak iş yeri sahiplerinden para dilenen dilenciler, istediklerini almadan oradan ayrılmıyor.

CADDE VE SOKAKLARI MESKEN EDİNMİŞLER

Özellikle kent merkezi, işlek cadde ve sokakları mesken edinen dilenciler, sokakta dolaşan vatandaşlari da rahatsız ediyor. Sokakta mendil satan çocuklar ise vatandaşın peşini mendil almayana kadar bırakmıyor.

SAYILARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Özellikle cuma namazı çıkışlarında ve cami önlerinde sayıları her geçen gün artan dilenciler, duygu sömürü yaparak dileniyorlar. Cadde, sokak, ev demeden kenti mesken edinen dilenciler, vatandaşları bezdirdi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ise zabıta birimlerinin bu duruma bir an evvel çözüm bulunmasını istedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 2 yıl Önce

Ev kiralarının 2 buçuk olduğu, sözüm ona şehrin yeni yüzü olan Karaköprü'yü gelip görün. Her trafik ışığında birden fazla dilenci var. Sanırım Karaköprü belediyesi çalışanları evden işe, işten eve uçakla gidip geldikleri için bunları görmüyorlar.

Akl
Akl - 2 yıl Önce

Karaköprüye camilerde çok dilenci var birde yüksek ses ile dolanıyorlar avluda namaz kılanlar namazdan bir şey anlamıyorlar. Malesef belediyeler ilgilenmiyor.

fakiro
fakiro - 2 yıl Önce

ışık kalmadı parsellemişler bir kavşakta 4 dilencimi olur

SIRADAKİ HABER

banner195