Title of a News Article

Urfa'ya geldi...

Urfa'ya geldi...
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili önceki dönem GTH Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba yaklaşık iki ay sonra seçim bölgesi Şanlıurfa'ya geldi. Bakanlık süreci ve 24 Haziran erken genel seçimleri öncesi  yaptığı Ak Parti Şanlıurfa listesi ve seçim sürecinde ki sözleri ile eleştiri oklarının hedefinde ki isim olan Fakıbaba bayram programı için Şanlıurfa'ya geldi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba bu sabah Adıyaman uçağı ile Şanlıurfa'ya geldi. Kızlar köy kavşağında Ak Parti Şanlıurfa il başkan yardımcısı Müslüm Tüysüz, Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal, il yönetim kurulu Mehmet Ali Kurt, Birecik ilçesinden bazı yakınları, bazı taraftar grupları, Manifaturacılar odası Başkanı Halil Beyaz ve yaklaşık50- 100 kişi tarafından karşılandı. Bakanlık sürecinde Bürokrasi, Belediye Başkanları, STK temsilcileri, iş dünyası ve yüzlerce kişi tarafından karşılanan Fakıbaba, Bakanlığı bıraktıktan sonra ilkkez geldiği memleketinde hayal kırıklığı yaşadı. 

Fakıbaba'nın A Takımında yer alan isimler başta olmak üzere Bürokratların olmaması dikkatleri çekti. Fakıbaba ilk olarak AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına gerçi.AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Fakıbaba daha sonra Vali Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile bir araya geldi. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Fakıbaba'nın gelişi ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. Yıldız “ Önceki dönem GTH Bakanımız Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa’ya gelir gelmez ilk olarak AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın vekilimizle ve tüm AK Parti kadrolarımızla birlikte ortaklaşa bir ekip halinde çalışarak Şanlıurfa’mıza daha güzel hizmetler getireceğimize inanıyorum. 



Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2018, 13:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Celâl kara
Celâl kara - 6 yıl Önce

Danışmanları ve yalaka takımı günlerce sosyal medyada paylaşım yaptılar. Bakanımızı burada karşılayacağız diye. Ama giden olmamış olacak ki hiç biri bir kare fotoğraf paylaşmamış. Ayıp karşılamaya gidenleri görmek istedik. Biz taraftarlar derneği olmazsak kimse olmayacaktı. N

SIRADAKİ HABER

banner195