Title of a News Article

Urfa'ya gelen otobüste taciz şoku!

Urfa'ya gelen otobüste taciz şoku!
banner206

Manisa’dan Şanlıurfa’ya yolcu otobüsüyle gelmekte olan Adnan Ü., (30) yol arkadaşının cep telefonunu çaldıktan sonra buzdolabına gizledi. Şikâyet üzerine güvenlik kamerası görüntüleri izlenince şok bir gerçek de ortaya çıktı. Adnan Ü.'nün cep telefonunu buzdolabına gizlediği ve otobüste uyuyan genç kadın Y.U.'yı (22) elle taciz ettiği görüldü.  

Alınan bilgiye göre; Olay, 26 Ağustos'ta gece saatlerinde Manisa-Şanlıurfa hattında çalışan bir yolcu otobüsünde meydana geldi. İddiaya göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine doğru otobüsle yolculuk yapan Adnan Ü., otobüste tanıştığı Kahraman A. ile mola sırasında içki içerken cep telefonunu çaldı.

Daha sonra otobüse binen şüpheli, cep telefonunu otobüsün buzdolabına gizledi. Kahraman A. otobüsün Adana'da durduğu sırada, cep telefonunun çalındığı fark edip, durumu görevlilere bildirdi. Bunun üzerine otobüsün kapıları kapatılarak, güvenlik kameraları izlenmeye başlandı.

HIRSIZLIK, TACİZİ ORTAYA ÇIKARDI

Görüntülerde, Adnan Ü.'nün, cep telefonunu buzdolabına gizlediği ve uyuyan Y.U'yı elle taciz ettiği ortaya çıktı. Bunun üzerine olay yerine çağrılan polis, şüpheli Adnan Ü.’yü gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunda "Mola yerinde içki içtik, ben cep telefonunu burada çalıp buzdolabına gizledim. Hayatımda ilk kez içki içip sarhoş oldum, suçumu kabul ediyorum" diyen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195