Title of a News Article

Urfa’da 6 kamu işçisi alınacak

Urfa’da 6 kamu işçisi alınacak
banner206

Devlet Su İşleri, İŞKUR aracılığıyla yayınladığı ilana göre Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 18 şehre en az ilköğretim mezunu 73 kamu işçisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu kapsamda DSİ 15. Bölge Müdürlüğünün bulunduğu Şanlıurfa’da 2 ekskavatör operatörü ve 4 ağır vasıta ustası alınacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar 5 Temmuz 2020 (bugün) tarihinde sona eriyor.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığına Bağlı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde 12 unvanda 18 şehre en az ilköğretim mezunları arasından; greyder, dozer, ekskavatör ve yükleyici operatörü, ağır vasıta ustası, motor ustası, oto elektrik ustası sıhhi tesisatçı, çarkhane ustası, kaporta ustası, döşeme ustası, boya ustası ve sondaj işçisi kadrolarına 73 kamu işçisi personel alımı gerçekleştirilecek.

Genel Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan 5 gün süreyle ilanda kalacaktır. Bu süre içerisinde İŞKUR üzerinden başvuru yapılabilir. Atanacak personeller 3 yıl süreyle nakil isteyemeyecektir. Ayrıca 4 ay boyunca deneme süresine tabi tutulacaklardır. Başvuruda bulunacak adaylar en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvuru yapan adayların başvuruları 9 Temmuz 2020 tarihinde saat 10:00;da yapılacak noter kurası ile belirlenecektir. Kura sonucunda belirlenen isimler sınava tabi tutulacaklardır. Sınav sonucunda başarılı olan adaylar ilgili bölgelerde istihdam edilecektir.

Özel Şartlar Neler

Başvuru yapacak adayların taşıması gereken özel şartlar ilanda belirtilmiştir. İŞKUR üzerinden başvuru yapılırken bu şartların ayrıntılı bir şekilde incelenmesi gereklidir. Böylelikle şartların taşınıp taşınmadığı konusu netleşecektir.

Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak olup başvuru bilgilerinin eksik olmaması gereklidir. Başvuru şartlarını sağlamadığı tespit edilen adayların başvuruları sonradan iptal edilecektir. İlanın yayınlandığı tarih olan 2 Temmuz’dan itibaren 5 gün içerisinde başvurular tamamlanmalıdır. Süresi geçtikten sonra başvurular alınmayacaktır. İŞKUR üzerinden başvuru yapmak için resmi internet sayfasına girerek üye olmak gereklidir. üye olmadan iş ilanına başvuru yapmak mümkün değildir.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden açık iş ilanları bölümünden 5 Temmuz 2020 tarihinde sona ermektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195