Title of a News Article

Urfa’da çok konuşulan Müdür görevden alındı

Urfa’da çok konuşulan Müdür görevden alındı
banner206

Bozova ilçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili görevden alındı. Yerine Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Abdulhakim Karadağ atandı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “ Şanlıurfa'nın bir ilçesi, ilçe milli eğitim müdürünün eğitimciye yakışmayan gayri ahlaki ilişkisiyle çalkalanıyor. Kaymakam'ın haberi var. Ama gereken yapılmıyor. Yavrularımızı korumak adına soruyoruz. Neden susuluyor?” paylaşımda bulunmuştu.

Yaşanan olay üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakeçili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;''02.10.2021 Tarihinde eşim ve çocuklarım yanımda iken sosyal medya üzerinden gelen bir aramaya cevap vermem sonucu 3 saniyelik görüntümü kaydedip şahsıma gerçek dışı montajlı bir video ile para karşılığı şantaj yapılmak istenmiştir. Aynı gün söz konusu video ile birlikte savcılığa şikâyette bulunduğum tüm belgeleriyle sabittir. Bu video üzerinden şahsımı ve ailemi yıpratmaya çalışanlar emellerine ulaşamayacaklardır. Biz doğru bildiğimiz yoldan ayrılmadan devam edeceğiz. Nitekim " Başarılı olmak için dostlara, çok başarılı olmak için de düşmanlara ihtiyaç vardır."açıklamasında bulunmuştu.

GÖREVDEN ALINDI

İlçede tepkilere yol açan olayın ardından açılan soruşturmanın ardından Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili, görevden alınarak, normal öğretmen olarak bir okula atandı. Yerine ise Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Abdulhakim  Karadağ’ın ataması yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195