Title of a News Article

Urfa’da eski sevgili dehşeti!

Urfa’da eski sevgili dehşeti!
banner206

Şanlıurfa'da, sokakta tartıştığı kişi tarafından bıçaklanan Mehmet Doğan (26), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doğan’ın eski sevgilisi Berivan Y. tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı.

Olay, bu sabah Evren Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Doğan ile kimliği belirsiz kişi arasında, sokak ortasında tartışma çıktı. Doğan, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Saldırgan kaçarken, ağır yaralanan Doğan da kanlar içinde yere yığıldı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Doğan, hayatını kaybetti.

KIZ ARKADAŞI TARAFINDAN BIÇAKLANMIŞ

Şanlıurfa'da, sokakta bıçaklanıp, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Mehmet Veysi Doğan’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İncelemede, Doğan'ın bölgeye gelen biri kadın, 2 kişi ile otomobilde tartıştığı ve ardından bıçaklandığı belirlendi. Şüphelilerin, Mehmet Veysi Doğan'ın, barışmak için yanına gelen kız arkadaşı Berivan Y. ve Mehmet O. olduğu saptandı. Otomobilden indirildikten sonra da Doğan'ı bıçaklayan Berivan Y. ile Mehmet O., polisin düzenlediği operasyonla kısa sürede yakalandı.

Emniyette ifadelerinin alınmasının ardından 2 şüpheli sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195