Title of a News Article

Urfa’da hangi müdür görevinden alındı?

Urfa’da hangi müdür görevinden alındı?
banner206
Tapu ve Kadastro Şanlıurfa Bölge Müdürü Cengiz Yıldırım görevinden alındı.
Başbakanlık ile başbakan yardımcılığı, Avrupa Birliği, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Millî Eğitim, Millî Savunma ve Orman ve Su İşleri bakanlıklarına ait atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Başbakanlık'ta açık bulunan Başbakanlık Müşavirliğine Ayşe Hilal Sayan Koytak atandı. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Vakıflar Meclisi üyeliğine Dursun Topaloğlu atandı. Tunceli İl Müftülüğü'ne Ömer Kardaş, açık bulunan Kilis İl Müftülüğü'ne Mahmut Karatepe atandı.
Avrupa Birliği Bakanlığı'nda açık bulunan Müsteşarlığa Büyükelçi Rauf Engin Soysal atandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Tapu ve Kadastro Şanlıurfa Bölge Müdürü Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro Denizli Bölge Müdürü Semih Ural, Tapu ve Kadastro Konya Bölge Müdürü Tugay Kaya, Tapu ve Kadastro Kayseri Bölge Müdürü Hüseyin Erdoğan Büyükboyacı, Tapu ve Kadastro Hatay Bölge Müdürü Burhan Göksu, başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.
 
 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 12:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
suruclu 1
suruclu 1 - 10 yıl Önce

Urfa dsi mudurude gorevden alinmaliydi cunku suructa su yok sebeke bitmemis ikide bir cikip suructa sukadar dekar yersulaniyor diye yalan soyluyor

SIRADAKİ HABER

banner195