Title of a News Article

Urfa'da hava durumu nasıl olacak?

Urfa'da hava durumu nasıl olacak?
banner206

 Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı ve Karadeniz'de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Şanlıurfa’da ise yağış beklenmiyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Karadeniz ile Nevşehir, Kayseri, Hatay, Mersin, Osmaniye, Adana, Erzincan, Tunceli, Erzurum ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Erzurum ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ile zamanla iç ve batı bölgelerde yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı (Rüzgarın güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor) 15

İzmir: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 18

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

Trabzon: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18

Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı (İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor) -3

Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık 12

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195