Title of a News Article

Urfa’da iki fabrikaya operasyon….

.

Urfa’da iki fabrikaya operasyon….
banner206

Şanlıurfa’da ŞUTSO Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ile İş Adamı Mehmet Öksüzoğlu’nun fabrikalarına polis tarafından operasyon düzenlendi.

15 Temmuz’da TSK içindeki bir grup FETÖ’cü askerler tarafından düzenlenen ‘Darbe Girişimi’nin ardından FETÖ Terör Örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa’da bir süre önce FETÖ Terör Örgütü operasyonunda tutuklanan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin’in Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasına polisler tarafından operasyon düzenlendi. Polisler tarafından fabrikada aramalar yapılırken, bilgisayarlara el konulduğu ve fabrika yetkililerinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Bunun yanı sıra bir operasyon haberi de İş Adamı Mehmet Öksüzoğlu’nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Ufuk Boru Fabrikası’ndan geldi. ŞUTSO Başkanı Eyüp Sabri Ertekin ile birlikte tutuklu bulunan Öksüzoğlu’nun Gaziantep yolu üzerindeki fabrikasına giden polisler, burada aramalarda bulunurken, bilgisayarlara el koydu. Ayrıca fabrika yetkilileri gözaltına alındı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 12:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
alperen
alperen - 8 yıl Önce

2 fabrikaya baskın düzenlenmiştir biri ufuk boru diğeri zümrüt tekstil. bunların sabri ertekinle ne alakası var. kaldıki bu fabrikalarda toplam 1200 çalışan mevcuttur . şimdi bunların ailelerine ne olacak haberi yazmak kolay. insanları etkilemek kolay. şimdi darbe yine fakir fukaraya yapıldı.

Fetosavar
Fetosavar - 8 yıl Önce

Alperen senigiDi seni millet ac yasar ama vatansiz olmaz

Paşa
Paşa - 8 yıl Önce

Çalışan işçilere maaşlarını ve çıkışını verinde ailemizi sıkıntıya koymayalım. Günahlarını çalışan personellere çektirmesinler.

Asalakfetö
Asalakfetö - 8 yıl Önce

Ohhhhh iyi olmuss yok öyle yagmaaa ,sen kalk kendi kanin canin olan fakir fukarayi görme sonrada git gavur uşaklarina hizmetcilik et, dilerim Allahdan dilenmez dilenci olursunuz hapislerden cesetleriniz cikarr

SIRADAKİ HABER

banner195