Title of a News Article

Urfa’da iki kişinin öldürüldüğü olayda flaş gelişme!

Urfa’da iki kişinin öldürüldüğü olayda flaş gelişme!
banner206

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde 2019 yılında yaşanan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgaya ilişkin uzun namlulu silahlar ve tabancalar 2 yıl sonra ele geçirildi.

Haliliye İlçesi Kanatlı Mahallesinde 13.01.2019 tarihinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı kavga meydana gelmiş, çıkan silahlı kavgada aynı aileden M.K. ve M.K. isimli şahıslar olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın failleri olan N.B., A.B. ve C.B. isimli şahıslar olaydan sonra yakalandı. Ancak faillerin olayda kullandıkları uzun namlulu silahlar ve tabancalar tüm çalışmalara rağmen ele geçirilemedi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayda kullanılan silahların faillerin  akrabaları olan F.K. ve M.K. isimli şahısların Haliliye İlçesi Kanatlı Mahallesi Küçükgüvenli mezrasında bulunan evlerinde sakladıkları belirlendi.

JASAT ekipleri tarafından M.K. isimli şahsın evine düzenlenen operasyonda; 1 Adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve 2 Adet şarjör, 1 Adet 9 mm çapında Browning marka tabanca ve 2 Adet şarjör, 1 Adet 9 mm Sig Sauer marka tabanca ve 2 Adet şarjör, 24 Adet 7.62 mm çapında fişek ve 28 Adet 9 mm çapında fişek tespit edilerek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.K. isimli şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195