Title of a News Article

Urfa'da korku dolu anlar..

Urfa'da korku dolu anlar..
banner206

 Kobani olayları nedeniyle geniş güvenlik tedbirleri alınan Şanlıurfa'da, bir kişi döner bıçak ve silahla intihar girişiminde bulundu. Özel harekat ve polis ekipleri de güvenlik tedbiri alırken, şahıs arkadaşının çabalarıyla etkisiz hale getirildi.

Şanlıurfa kent merkezinde 4 katlı bir binanın çatısına çıkan Onur A., bir elinde silah diğer elinde döner bıçağıyla intihar girişiminde bulundu. Şanlıurfa'nın Suruç ilçe sınırındaki çatışmalar ve Kobani eylemleri nedeniyle yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı kentte önce özel harekat ekipleri alarma geçti. Çevrede geniş güvenlik tedbirleri alınırken, polis helikopteri de havalanarak, havadan destek verdi. Meraklı vatandaşlar da intihar girişimini büyük bir ilgiyle takip etti.

Elindeki silahla birkaç el havaya ateş atması üzerine silahın kuru sıkı olduğunu anlayan polisler harekete geçti. Şahsın dalgınlığından yararlanan bir arkadaşı Onur A.'yı etkisiz hale getirmeye çalıştı. Silahla havaya ateş atan Onur A., elindeki döner bıçağını da arkadaşına salladı. Polislerin de müdahalesiyle Onur A. etkisiz hale getirilerek, binadan indirildi. Zırhlı akrep aracına bindirilmek istenen Onur A. gazetecilere dönerek, "Kimliğimi istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti devletinden kimliğimi istiyorum. Başka bir şey istemiyorum" dedi.

Zırhlı araca bindirilerek, hastaneye götürülen şahsın, daha önce de 5-6 kez intihar girişiminde bulunduğu, ailesinden yaşayan bir fert bulunmaması nedeniyle kimliği bulunmadığı ileri sürüldü.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195