Title of a News Article

Urfa’da Mevlid Kandili kutlandı

Urfa’da Mevlid Kandili kutlandı
banner206

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlid Kandili dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıklıgöl platosunda Kandil özel programı düzenledi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan gece sema gösterisiyle son buldu.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlid Kandili Şanlıurfa’da coşku ile idrak edildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, Balıklıgöl platosunda Mevlid Kandili özel programı düzenledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Vali Yardımcısı Adem Eser, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, İl Müftüsü Ramazan Tolan, ŞUTSO Başkanı İbrahim Halil Peltek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan, ŞASEMKOM Başkanı Kemal Sezer, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Karageçi, ile çok sayıda davetlinin katıldığı program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ellerin semaya açıldığı gecede vatandaşlar hep bir ağızdan okunan dualara eşlik etti. Urfa Ahengi Müzik Topluluğu Tasavvuf konseri ve Sema Gösterisi ile son bulan programda vatandaşlara süt ikram edildi.

Programın sonunda Mevlid Kandilinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Beyazgül "Allah sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk versin, uzun ömürler versin, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı nasip etsin. Bu gece önemli bir gece dualarımızı yapalım. İnsanlığın ve ülkemizin biliyorsunuz üzerinde birçok afetler oldu, yangınlar oldu, seller oldu, kuraklıklar oldu dua edelim. İnşallah bunlar üzerimizden kalksın, önümüzde bereket, bolluk olur inşallah, bu hastalıklar geçer inşallah’’ diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195