Title of a News Article

Urfa'da ortalık karıştı

Urfa'da ortalık karıştı
banner206

 ŞANLIURFA'da bir çay bahçesinde oturan aralarında Suriyeliler'in de bulunduğu iki grup arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi yaralanırken, Suriyeli gruptakiler kaçtı. Olayın ardından 200 kişilik kalabalık, meydanda toplanarak Suriyeliler'e tepki gösterdi.

Olay, öğleden sonra Haşimiye Meydanı'nda meydana geldi. Meydandaki bir çay bahçesinde oturanlarla, kimlikleri henüz belirlenemeyen Suriyeli bir grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada iddiaya göre Suriyeliler, bıçak çekip, karşı gruba saldırdı. Kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi yaralanırken, Suriyeliler kaçtı. 3 yaralı ise hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından 200 kişilik bir grup meydanda toplanarak Suriyeliler'e tepki gösterdi. Eylemde yolu ulaşıma kapatan grup daha sonra aynı cadde üzerinde bulunan Suriyeliler'e ait iş yerlerine taşla saldırmak istedi. Gerginliğin büyümesi üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisi, öfkeli grubu sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan gerginlik üzerine polisler, Suriyeliler'den olayların yatışması için iş yerlerini kapatmasını istedi.

Olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ambulansla hastaneye götürülerek acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, Suriyeliler'in iş yerlerini kapatmasının ardından, kalabalık eyleme son verip dağıldı. Polis, 3 kişiyi yaralayan Suriyeliler'in kimliklerini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195