Title of a News Article

Urfa’da ‘paralel’ operasyonu

 Urfa’da ‘paralel’ operasyonu
banner206

Emniyet'te ''paralel yapı'' soruşturması kapsamında İstanbul merkezli Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 16 ilde belirlenen adreslere operasyonlar düzenlendi.

Emniyete yönelik operasyonda gözaltına alınan Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, Mali Şube Müdür Yardımcıları Yasin Topçu ve Kazım Aksoy, Mahir Çakallı gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haseki Eğitim Araştırma hastanesine getirildi.

Sağlık kontrolü yapılan polis memurları Vatan Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen emniyet mensuplarının üzerine giydiği "ZE-RO" yazılı t-short ile tepki gösterdi. Gözaltılar devam ediyor

 

Operasyon yapılan iller

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, Afyonkarahisar, Ağrı, Adıyaman, Ardahan, Bitlis, Diyarbakır, Erzurum, Giresun, Hakkari, Kütahya, Muğla, Sivas, Şanlıurfa, Van ve Zonguldak'taki adreslere baskın yapıldığı açıklandı.

 

Urfa’da 1 polis gözaltına alındı

İstanbul merkezli olarak düzenlenen 'casusluk' ve 'resmi belgede sahtecilik' operasyonu kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 1 polis memuru gözaltına alındı.

Bugün başlatılan ve 17 ilde yapılan operasyon kapsamında; bir süre önce İstanbul Mali Şube Müdürlüğü'nden Şanlıurfa'ya atanan ve Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevlendirilen Münif C. gözaltına alındı. Sabah saatlerinde meslektaşları tarafından evinde gözaltına alınan Münif C.'nin, uçakla operasyonun merkezi olan İstanbul'a gönderileceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195